Андроид Приложения на Седмицата: Carbon Sync and Backup, Calls and Sms Blocker, Temple Run 2

Андроид Приложения на Седмицата: Carbon Sync and Backup, Calls and Sms Blocker, Temple Run 2

Carbon – App Sync and Backup
Carbon е едно от малкото бекъп решения за Android, които не изискват рут-ване на Android устройството.
Carbon Sync and Backup позволява бекъп и синхронизиране на приложенията на SD карта или облак сторидж (cloud storage – облак сторидж ми звучи изключително нелепо). Можете да синхонизирате информация от приложенията си и от други Android устройства, дори ако те не са в същата мрежа. Както обикновено платената (премиум) версия предлага доста повече възможности, но и безплатната версия работи отлично.
Връзка към приложението: Carbon – App Sync and Backup 
Calls and Sms Blocker
Приложение позволяващо ви да филтрирате СМС-те и позвъняванията по ваш избор.
Имате възможност да си създадете свой “черен” списък с телефонни номера и приложението автоматично ще отхвърля всички бъдещи позвънявания от номерата от този списък, така лесно ще кажете сбогом на всички досадници, които ви звънят и с които не желаете да разговаряте. Можете също и да отхвърляте всички входящи позвънявания от непознати номера и да блокирате получаването на СМС-и. Това е един добър начин да се приборите и с безбройните СПАМ смс-и, с които ни засипват доставчиците на мобилни услуги в България. Допада ми и опцията за “бял” списък, т.е. можете да приемате обаждания само от телефонните номера включени в този списък, като дори можете да изпратите обратен смс на абонатите извън “белия” списък докато същия е активиран.
Връзка към приложението: Calls and Sms Blocker


Temple Run 2
Играта за тази седмица е Temple Run 2 – новата версия на свалената 170 милиона пъти Temple Run! Ако обичате да тичате или скачате играта ще ви допадне с подобрената си графика, нови препятствия, постижения и … по-голяма маймуна (според автора на играта).
Връзка към приложението: Temple Run 2

Както винаги ще се радваме да чуем вашите коментари за приложенията от тази седмица. Ако сте пропуснали Андроид приложенията от миналата седмица можете да хвърлите един поглед: Андроид Приложения на Седмицата: Zen Pinball, Snapseed, AIO Toolbox