Zen Pinball HD

Андроид Приложения на Седмицата: Zen Pinball, Snapseed, AIO Toolbox


Zen Pinball HD
Страхотна игра за феновете на Pinball от Zen Studios. Играта е с много добра графика и върви без проблеми на Galaxy S2. Можете да играете като гост (без регистрация) или с регистрация за да се включите в Лидер борда.
Режим на сингъл плей или хот сийт (2/3/4 играчи). За оптимална производителност от Zen Studios препоръчват да рестартирате устройството си след инсталиране на играта.
Връзка към приложението: Zen Pinball HD

Snapseed
Snapseed е програма за обработване на фотографии. Изключително интуитивен интерфейс, авто коригиране, множество вградени ефекти като ретро (vintage), драма, черно и бяло, гръндж, рамки и още. Имате възможност да избирате снимки от галерията си или да снимате и да коригирате веднага. Вградена опции за споделяне в Google+, както и чрез имейл или което и да е инсталирано приложение на смартфона/таблета ви.
Връзка към приложението: SnapseedAll-In-One Toolbox (17 инструмента)
All-In-One Toolbox предлага 17 инструмента за оптимизиране на Андроид смартфони. Информация за паметта на смартфона в реално време, ускоряване на паметта с 1 клик, таск килър, чистене на кеш/история, SD файл мениджър и т.н. Приложението е преведено на няколко езика, но Български липсва за съжаление. Като алтернативно приложение бих препоръчал Android Assistant. На мен лично All-In-One Toolbox визуално ми допада повече, въпреки че Android Assistant предлага по-разширени настройки. Ще се радвам да споделите и вашето мнение ако сте ползвали и двете приложение за по-дълъг период от време.
Връзка към приложението: All-In-One Toolbox