Лицата на Иван и Андрей окупираха Нова

Поредното им едноименно шоу се оказа Много шум за нищо.
Имаше време, когато с удоволствие гледах Нова телевизия, за съжаление това време отмина. Явно ръководството на медията напоследък страда от замъглена представа какво очаква българският зрител или просто подценява аудиторията си. Интернет пространството е пълно с безброй негативни коментари за новото шоу на Иван и Андрей, положителните се броят на пръсти. Дали от Нова не ги четат или просто няма какво по-добро да предложат от двамата вездесъщи водещи? Иван и Андрей ли са най-способните водещи в тази телевизия?
Изтърпяхме появата им като водещи на VIP Dance, въпреки посредственото им представяне, плоски шеги и доста неуместни изцепки шоуто беше що годе поносимо, най-вече заради професионалните танцьори, които дадоха всичко от себе си.

После тръгна “Станция Нова” – 8 часа и то точно в събота. Не ми е известно друга медия да е дала 8 часа от съботния си ефир на едно предаване – “Много бе!”, сами си го казаха водещите.
Отново лицата на Иван и Андрей, сякаш са абонирани за водещи. За капак на всичко трябваше и съпругите им да се включат в шоуто, да не стоят без работа милите.
Заглавието на рубриката им “Отчаяни съпруги” е естествено 100 процента изкопирано от известния сериал, но се питам защо са толкова “отчаяни” тези две клети жени? защото им липсва оригиналност или просто защото им дадоха ефирно време заради това, че са нечии съпруги?, кой беше чувал изобщо за тях преди това?
В скоро време трябва ли да очакваме да видим и други роднини на Иван и Андрей в ефир, предполагам, че и на тях може да се намери нещичко да поработват в Нова, а когато децата им порастнат могат да поемат някое предаване и те.
Веднага след старта на Станция нова, Нова телевизия реши да разшири обхвата на изяви на двамата “най-способни”, като шумно стартира с реклами на новото им шоу – “Шоуто на Иван и Андрей”, които 9 години били мечтали за това предаване и Нова решила да сбъдне мечтите им, направо се просълзихме виждайки една тинейджърска мечта сбъдната.
Рекламите се въртяха до втръсване и продължават да ни досаждат от ефира, с това колко много ще изпуснем ако не гледаме “най-гледаното шоу”.
 

 
Аз лично с мъка изгледах половината от първото издание на шоуто, което се оказа абсолютно копие на Шоуто на Слави – балет, бенд, диванче с гост, дори и начина, по които обявяват водещите и гостите, всичко изглеждаше като copy/paste, но в доста по-тъп вариант. Поне, когато Слави започна своето шоу преди много години то беше първото по рода си в България и беше нещо оригинално, това, което Иван и Андрей ни представят сега е безидейно и проява на твърде лош вкус.
Не гледам вече шоуто, просто превключвам на друг канал, но реших да видя дали нещо се е променило като избрах предаването им в новогодишната нощ, Голяма грешка!. Да си призная честно по-тъпо нещо не бях предполагал, че ще гледам.
Полуголи манекенки, които участват в състезание с торти, айрянчета, гевречета и батутчета, жури, което се наливаше с алкохол и ръсеше цинизми и тъпизми, сякаш не бяха виждали манекенки по бански и три македонски чалга изпълнители, нямаме ли си достатъчно в България, че трябваше за Нова година да си поканим от Македония? или нашите родни не са подходящи за такова “изискано” Новогодишно предаване?
Водещите се оляха от лапсуси и грешки и за капак се изгавриха с новогодишното приветствие на Президента на Република България.
Честно казано ако зърна лицата на Иван и Андрей от още едно предаване ще развия тотална алергия към тях и ще престана да гледам Нова телевизия напълно.
Искрено се надявам, че няма да гледаме тази простотия в ефир още дълго време преди някои да се осъзнае, че с нищо не допринася за имиджа на Нова.